Spilleautomater

Spilleautomater

Jul 10, 2014

Det er mange forskjellige spilleautomater rundt omkring i Norge. Før i tiden var det mer normalt at man reiste rundt til forskjellige bensinstasjoner og utesteder som hadde spilleautomater. Disse kunne man spille på i timer! En hobby? Absolutt! Det er mange timer med underholdning og utfordringer i en spilleautomat.

I nyere tider har det blitt mer normalt med spilleautomater på Internett. Det er klart det er mye spenning og utfordringer der også, og det er mange som har det som en hobby på kvelden eller til og med på veien til jobb for eksempel. Pengene man kan vinne er større og mer lokkende enn tidligere når man bare kunne vinne en viss “jackpott”. Men spenningen er den samme. Man kan vinne penger og man kan tape penger. Den samme sirkelen som tidligere, men nå kan man altså sitte i sofaen og spille, mens man ser på tv eller gjør noe annet.

Det å ha spilleautomater som hobby er noe helt spesielt. Det er mange som samler på gamle automater og det er mange som søker lykken via Internett for å vinne “jackpottene” som finnes hos de store spilleautomatene. I løpet av de siste årene har også mulighetene for å vinne blitt større, men også muligheten for å tape penger blitt større. For de som har spilleautomater som hobby har risikoene ved å spille blitt større, ettersom det er flere som spiller og flere som vinner. De er ikke lengre de eneste som står ved maskinene. Internett har gitt alle mulighetene til å stå ved maskinene, eller sitte som nevnt tidligere. Som hobby er nok spilleautomatenes drivkraft for de som ønsker spenning og usikkerhet i sin hobby.