Profesjonell pokerspiller

Profesjonell pokerspiller

Mar 7, 2014

Det å spille poker har blitt en mannsgreie. Alle menn har en eller annen gang ønsket at de var en av de som vant World Poker Tour, sammen med alle stjernene, men også alle pengene. Virkeligheten er en helt annen for en profesjonell pokerspiller. Masse penger inn, masse penger ut, vinn og tap. Det er mange som spiller opp alle sine penger, men det er også mange pokerspillere som faktisk har dette som et levebrød. De tjener massevis av penger hver eneste dag (eller kveld er det jo), og bruker minst like mye som det får inn. En gang i blant kan de faktisk være med på å vinne en stor eller mindre turnering og dermed øke sin inntekt litt mer.

De pokerspillerne som har det som et levebrød, er også de spillerne som ofte er sponset og har andre oppdrag, slik at de også har en fast inntekt ved siden av spillet. Det å spille poker er nok en mannssport, det er ikke mange kvinner som er med i pokerturneringer, men det kommer mer og mer. Det er mennenes plass for å leke og være noen andre enn seg selv. Man kan spille på kasino eller man kan spille på internett. Alt etter eget ønske.

Mange av de som spiller poker i dag er også folk med dårlig økonomi, som forsøker å skaffe seg bedre levevilkår enn det som de allerede har i dag. Problemet til mange av disse er at det sjelden går bra for dem. Man må være villig til å satse og vinne, men også være klar over at man kan tape en hånd. Det å ha en hobby, betyr nødvendigvis ikke at man tjener masse med penger av den grunn. En hobby er et tidsfordriv som man gjør fordi man har lyst.