Politi

Politi

May 26, 2014

Det å arbeide som politi krever at man har godt psyke og klarer å håndtere kjeltringer uten større problem. Som mann har man flere fordeler enn en kvinne i samme yrke. Man behøver å være fysisk sterk for å håndtere presset fra omverden. Det å være politi er en jobb som mange menn kan utføre (med viss trening) og som få kvinner klarer av på grunn av fysiske og psykiske problemer som kvinner ofte har.
Det å være politi er ikke noen lett oppgave. Man skal være en slags multimaskin som er sterk, smart, kjapp, menneskelig og samtidig vise følelser for eventuelle offer som man møter på. Det er absolutt ikke lett. Menn som er politi er ofte veldig fokuserte og bruker mye tid på trening og er flinke til å snakke med folk flest. De bruker ofte munnen i stedet for våpen om det er mulig.

Som politimann får man også en viss respekt. Når man går rundt i uniform er det ikke mange som våger å snakke med deg. Det er dersom man faktisk trenger å snakke med politiet, eller om man vil snakke bak ryggen på en politi. Men respekt for politiet, det skal man ha.

Det å være politi er også en jobb som ikke er så vanlig. Det er vanskelig å bli politi på grunn av de krav som stilles til kandidatene. Men de som blir politi er vel forberedt på hva som møter dem. De er jo tross alt mennesker som kontrollerer hvordan mennesker er mot andre mennesker. En sikker jobb, men også risikofylt. Det er derfor man legger merke til de menneskene som velger å bli politi. Man ser at de bærer sine uniformer med glede og stolthet.