Pengespill

Pengespill

Oct 20, 2014

Mange har pengespill som en hobby, og da er det viktig at man setter opp visse kriterier. Sett opp ett budsjett over hvor mye du har tenkt å legge på pengespillene slik at du alltid ser til at du har penger til overs om du ikke vinner. For å ha pengespill som en hobby, bør man sjekke de ulike systemene som finnes. Man kan lett surfe seg igjennom de mest attraktive og dermed også lese seg opp slik at man er forberedt på hva systemet innebærer og hvilke risikoer det finnes for de ulike systemene.

For å klare å spille på system må man alltid se til att man har penger, for å vinne penger. Opp igjennom årene som pengespill har vært en del av internett har det kommet flere og flere system for å skape vinnere.

Det er viktig å huske på at dersom man spiller på et system må man alltid følge med, slik at man ikke glemmer seg. Det er også viktig at man er uthvilt og kjenner seg forberedt. Er man trøtt og sliten, er det ikke noe bra tidspunkt å begynne å spille. Er man nedfor er det heller ikke noe bra tidspunkt.

To av de beste systemene går ut på det samme, men har to ulike framgangsmåter. Vinn-systemet, og 1-3-2-6 systemet. Vinn-systemet går ut på å spille på en farge til man vinner, når man har vunnet bytter man farge. 1-3-2-6 systemet går ut på at man skal satse 10 kr på første spill, 30 kr på andre spill, 20 kr på tredje spill og avslutter med 60 kr på fjerde og siste spill. I dette spillet kan du sitte med en pott på 120 kr på siste spill og det er selv om du kanskje ikke har vunnet på de foregående spillene.