Introduksjon

Introduksjon

Oct 14, 2014

Hva gjør menn?

Menn gjør alt! Som mann skal man alltid se til at kvinner og jenter får som de vil. De skal tro at de alltid har rett. Så derfor gjør menn alt. Men i bakgrunnen så ligger det andre saker som vi gjør. Vi ser gjerne på fotball, rugby, motorsport eller en eller annen poker konkurranse på tv. Ingenting er som litt tid for seg selv, og se på det som man selv vil se på.

Menn rydder alltid av matbordet, vi ser alltid til at det finnes nok med klær i vaskekurven slik at man kan sette på en vaskemaskin. Vi sørger for at det finnes nok med søppel og møkk i gangen slik at man må støvsuge og vaske. Vi elsker å legge føttene på bordet og håndflatene bak hodet. Vi gjør alt.

Vi sitter gjerne oppe lenge og ser på gamle filmer fra tidligere opptak av sport hendelser som vi har spilt inn. Vi spiller gjerne poker med gutta rundt ett bord, med damene ute av huset. Vi vil gjerne være alene fra tid til annen når vi kanskje har tapt eller ikke har det helt bra. Vi snakker aldri om følelser. Som mann er det viktig at man forblir sterk og viser de rette følelsene på de rette tidspunktene.

Det er hva menn gjør!