Fotballspiller

En fotballspiller lever ofte en drøm som mange andre menn er misunnelige på. Tenk deg selv, en profesjonell fotballspiller, tjener kanskje mellom ca. 50.000 kr til 500.000 kr i Norge. Dersom man klarer å slå igjennom internasjonalt, er det mange penger som kan rulle inn hele veien til banken. Bare i Spania finnes det personer som tjener ca. 200.000 kr om dagen. Men alt handler ikke bare om penger. Det skal trenes og det skal spilles kamper. Tenk hvilket liv! Å ha fotball som hobby er en måte for menn og gutter å treffe sine venner og bekjente for å leke med en rund lærkule som man kaller en fotball. Det er noe av det beste som finnes.

Men det finnes også flere aspekter som gjør at fotball er en mannsidrett. Å si at det ikke finnes kvinner som spiller fotball er ikke helt rett. Men det er en mannsidrett! Menn er skapt for å spille fotball, og fotballen er skapt for menn. Vi som elsker å se 22 mann løpe etter en ball forstår viktigheten med fotball. Det er merkelig nok ikke like morsomt når 22 kvinner løper etter samme ball.

Menn som spiller fotball har eksistert lenge, og det er en gammel sport som man ikke kan leve uten. Tenk deg selv om det ikke var fotball på tv-en i helgene eller Champions League på hverdagene? Hva hadde idretts-Norge vært uten John Carew, John Arne Riise, eller det siste talentet i norsk fotball som alle snakker om, Martin Ødegaard. Vi menn skulle nok gjort hva som helst for å leve i en drøm som fotballspillere. Muligheten til å spille mot verdens beste, avgjøre en kamp, eller sende motspillerne hjem uten poeng… Fotball er skapt for menn, og menn er skapt av fotballen!