Fotball

Fotball

Aug 3, 2014

Har man fotball som hobby er man ikke alene. Flere menn er som deg, det er det som gjør fotball så spesielt. Man er ikke alene, og man står alltid samlet. Å leve for fotballen er det mange som gjør. Det er supportere som om de må blø for sin klubb, blør uten problemer. De er evig trofaste til sin klubb, en egen fotballreligion! Mange kommer kamp etter kamp for å gi sin support til lagene sine slik at de ser at folk faktisk bryr seg om klubbene.

Man er aldri alene om å heie på et lag. Det finnes ingen i hele verden som er alene. Det er det beste med fotball og det å være supporter for et lag! Selv om man kanskje ikke alltid viser sin kjærlighet til fotball er det mange som uttrykker kjærligheten til et lag!

Fotball er ingen hobby, fotball er en livsstil som alle kan leve etter! De som gir alt for fotballen, det vil si trener, oppmenn, spillere, supportere og aktive, det er de som er den store forskjellen mellom en idrett og en hobby. Fotball er en hobby som mange lever etter, en livsstil!

Det å ha en hobby som man kan bedrive på fritiden er også veldig givende for mange. Menn er spesielt opptatt av å ha en sammensatt gjeng eller vennekrets som man kan ha det litt gøy med. Det å lage et fotballag eller være med på å spille fotball er noe av det herligste som finnes. Fellesnevneren for alle er at de elsker fotball og muligheten til å snakke fotball med andre som også elsker den samme idretten er en fantastisk følelse. Det er som sagt en livsstil.